Φάνης Ζουρόπουλος

Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι του βγήκε το χαρτί του δημοψηφίσματος για την μικρή ΔΕΗ και κυρίως θεωρεί ότι η διαφοροποίηση του Προέδρου της Βουλής Β. Μεϊμαράκη, ότι όλες οι προτάσεις είναι ομοειδείς και αθροίζονται, είναι υπέρ του, παραβλέποντας για ποιο λόγο έγινε αυτό… (προφανώς ένα νέο αστέρι γεννιέται στον κεντροδεξιό χώρο που λέγεται Μεϊμαράκης… Άνετα η Ν.Δ. θα μπορούσε στα ίχνη της Κουμουνδούρου να μιλήσει για… Τσιριμώκους, το απέφυγε όμως για να μην ρίξει λάδι στην φωτιά…).
Το Φθινόπωρο λοιπόν όλα μπορούν να συμβούν στο πολιτικό επίπεδο. Γι’ αυτό και όσοι οσμίζονται τις πολιτικές εξελίξεις είναι ανήσυχοι ακόμα και στις παραλίες που βρίσκονται ακόμα. Το ασφαλιστικό (όπως είχα προβλέψει…) έσκασε σαν “βόμβα” μεγατόνων, οι πιστωτές ζητούν άμεση εφαρμογή της αξιολόγησης, απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, το πρόγραμμα προσαρμογής περιμένει στη γωνία, μεταρρυθμίσεις δεν φαίνονται πουθενά, η μιζέρια, η αγριάδα και ο ανθρωποκεντρισμός του Ελληνα βρίσκονται στο κόκκινο, η συνωμοσιολογία οργιάζει, κανείς δεν θέλει να καταλάβει ότι τα επώδυνα μέτρα που βιώνουμε είναι μία αναγκαία μεταβολή από την οποία πρέπει να περάσει η χώρα προκειμένου να διορθωθούν παθογένειες που μας έφεραν ως εδώ…

Εν αναμονή του Φθινοπώρου λοιπόν, ίσως του πιο γκρίζου της μεταπολιτευτικής περιόδου όπου όλα μπορούν να συμβούν εντός και εκτός. Μέχρι τότε όμως, κάντε και κανένα μπάνιο…!

* Ο Φάνης Ζουρόπουλος είναι τ. πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. και εκτελεστικός πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (Ε.Ε.Δ.)

Pages: 1 2

You may also like...